Få behandlinger med Botox, filler eller laser hos skønhedsklinik i København

12 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har din ydre skønhed brug for en håndsrækning? Så kan du hos Inviocare få foretaget en lang række procedurer, som kan løfte dit udseende og fremhæve dine smukkeste sider.

Permanent hårfjerning med laser hos Inviocare

Hvis du er træt af altid at skulle barbere dine armhuler eller epilere dine skinneben, eller at skulle bruge tid og penge på månedlig voksning af bikini linjen hos en kosmetolog, kan du med fordel vælge at lade den uønskede hårvækst fjerne på varig basis.

Dette kan Inviocare hjælpe med. Inviocare benytter målrettet laser behandling i forbindelse med permanent hårfjerning. Det højfrekvente lys destruerer på effektiv vis hver enkelt hårsæk således at den ikke længere producerer nye hår. Du vil kunne se resultaterne af behandlingen øjeblikkeligt – og dette resultat er 100% permanent.

Da hår gennemgår forskellige vækst faser vil du skulle igennem et vist antal behandlinger førend resultatet er helt perfekt og samtlige hårsække er ødelagt. De dygtige sygeplejersker hos Inviocare vil på forhånd kunne give dig et overslag på hvor mange behandlinger du har brug for, således at du kan være sikker på at opnå et smukt resultat.

Behandlinger med Botox og filler hos Inviocare

Inviocare tilbyder ligeledes de kendte og populære ansigtsbehandlinger med Botox og filler. Denne form for ambulant behandling kan for manges vedkommende træde i stedet for et kirurgisk ansigtsløft.

Med Botox er det muligt at lamme de muskler som kan forårsage rynker som får dig til at se træt eller streng ud – for eksempel den berygtede bekymringsrynke mellem øjebrynene lige over næseryggen, eller de dybe kragetæer i øjenkrogene. Og med filler kan der genskabes tabt volumen på udvalgte steder i ansigtet samt en skarpere kæbe linje eller mere markerede kindben.

Behandling med laser, Botox eller filler kræver en forudgående konsultation. Du kan bestille tid til en sådan vie Inviocares hjemmeside Inviocare.com.

More articles