Et vikarbureau skal pleje mange interesser

04 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Et vikarbureau er jo den perfekte mellemmand.

Det er stedet, som firmaer taget fat i, når de mangler arbejdskraft af en bestemt type, om det er faglært eller ufaglært, og det kan være, man skal bruge flere eller bare en enkelt person.

De kan komme på i alt fra en enkelt dag til, at de skal være der over en sæson, til et projekt, som et barselsvikariat, eller de kan ende med at blive ansat enten løst eller fast, fordi man finder ud af, at der er et godt match.

På samme måde kan man være en jobsøgende, som der gerne vil holde sig i gang, eller man netop trives ved, at man har skiftende arbejdspladser, og man arbejder forskellige tider og med forskellige sager, om det er i samme branche eller nogle forskellige, som man har erfaring med.

vikarbureau

Og så er der selvfølgelig dem, som der også bruger det som et springbræt til at blive fastansat.

Vikarbureauet skal tænke på begge aspekter

Som jobsøgende kan man gøre en masse for at få et arbejde, men et vikarbureau har allerede forbindelserne, og de kender måske de steder, som du ikke klar over.

På samme måde kan et firma selv søge efter en vikar, men det er bare smartere at udlicitere den opgave til et sted, der har erfaring med den slags.

Så for et vikarbureau er det vigtigt, at man lever op til en vis standard, når man har at gøre med begge steder, for det er ikke heldigt, hvis man får et dårligt ry, hvor man ikke kan leve op til ens forpligtelser.

Det er ikke godt, hvis man mister kunder i begge ender, for et dårligt omdømme kan sende ringe i vandet, så der ikke er nogle i begge ende af spektret, som der har lyst til at kendes ved dette bureau.

More articles