Et postkasseanlæg er smart for mange!

05 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Er du ikke helt klar over, hvad det postkasseanlæg er, så ved du det nok, når vi forklarer, at det er den slags postkasser, som der er samlede ved siden af hinanden og er praktisk talt identiske udover de navneskilte på dem, der separerer dem fra hinanden og viser, hvilken bolig i for eksempel en opgang i et boligkompleks, de hører til.

Man kan sætte dem op kvadratisk, ved siden af hinanden, i et mønster eller på flere andre måder, så længe det passer sammen med antallet af lejligheder og andre boliger i bygningen – men siden er næppe bliver bygget mere til i sådan en bygning og sjældent bygget opad, hvis dette ikke er aftalt på forhånd, så kan man godt nogenlunde regne med, hvor mange postkasser man har plads til.

Det er en smart fordel for mange, hvor det blandt andet tæller den boligforening, der ofte er gået sammen i bygningen eller området for at skabe nogle samlede løsninger, så man blot skal købe de samme typer af postkasser ind og have reservedele til disse eller ekstra liggende, hvis de skal fikses.

Dette gør det lettere at købe ind, end at man skal hen at anskaffe individuelle postkasser, der passer til beboerens behov – og som så nok skal udskiftes næste gang, at en ny person flytter ind.

Det er også let for postbuddet og andre lignende at aflevere breve med videre i postkasserne, da man let kan danne sig et overblik over dem og se, hvem der bor hvor.

Selvfølgelig kan det være lidt træls for dem, der bor øverst oppe, når de skal ned at hente post, men ofte henter man det jo på vejen, når man kommer hjem efter dagens dont.

Og så er der jo også nogle gange elevatorer, man kan benytte, som letter afhentningen af post betragteligt.

More articles