Er der nogen bestemt grund til at blive klog på tech?

10 March 2020 Anders Lundtang Hansen
Er der nogen bestemt grund til at blive klog på tech?

Man skal virkelig have levet under en sten de sidste mange årtier, eller man skal være virkelig fornægtende på grænsen til det desillusionerende for at påstå, at det ikke har betydning for samfundet, at man investerer i viden, der kan omsættes til konkret teknologi.

Det er vitterligt teknologien fra maskiner til radiosignaler med videre, der har gjort, at vi nu har trådt nogle store skridt fremad som art og udviklet os til en race, der snart kan være på nippet til at bebo andre planeter.

Men hvis vi skruer alt dette ned til at fokusere på det enkelte individ, er der så grund til, at man som almindelig person skal have forstand på tech og dens udvikling?

Der er mange år side, at man begyndte at sige, at teknologien er det, der skal bæres os fremad, og man ser jo mange arbejdende hænder blive afsat, fordi vi lader maskiner overtage deres tjans, og det kan selvfølgelig ses som skidt og dårligt.

Men mange stillinger i sig selv indebærer også, at man har forstand på teknologi og kan være med i hvert fald som et minimum med programmer, maskiner, sociale medier med videre.

Måske er du så ikke sådan en type af natur, men det kan måske være på sin plads, at du ikke benægter dette med det arbejde, du laver, for hvis det er nødvendigt, så bliver det nok hurtigt opdaget, hvis du ikke virker som en, der tror på fremskridtet med teknologien.

Derfor kan en løsning her være, at du sætter dig ind i det mest nødvendige, der skal til for, at du kan fungere på arbejdet og være med her – og så kan du lægge alt det til side, når du holder fri.

Ellers skal du måske finde et gammeldags erhverv, hvor man netop går op i den dyd at holde teknologien for døren.

Tjek også disse sider:

https://techglad.dk/
https://netbloggerne.dk/
https://cybernyt.dk/
https://cyberblog.dk/
https://netbloggen.dk/
https://techystuff.dk/
https://itverdenen.dk/
https://teknisk-nyt.dk/
https://tekniske-nyheder.dk/
https://AltTech.dk/
https://TechMonkey.dk/
https://ozan.dk/

More articles