Dyreklinik i Værløse – den perfekte sparringspartner

28 January 2021 Johanne Hansen

editorial

Hunden er menneskets bedste ven … 

… og det samme er den tilsvarende dyrelæge. En hund er dyr i drift – det kan vi nok alle sammen godt blive enige om. De koster mange penge i foder, i dyrelæge regninger og i udstyr til hunden. Derfor er det vigtigt, at du vælger en god dyrelæg til at starte med, da du kan risikere at bruge mange penge der i sidste ende. 

En dyreklinik bliver din bedste ven udover hunden. Og hvorfor så det? Fordi den vil vise sig at være den person, som du ligger din hund i armene på, når alt er skidt. Derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg ved klinikken og ikke mindst undersøger området, før du bare tager den første og den bedste. 

Du kan først og fremmest starte med at høre andre hundeejere ad, hvad de tænker, er det bedste sted. Folk har ofte meninger og holdninger baseret på oplevelser og derfor er det en god idé at drage nytte af disse. Det kan du blandt andet gøre på Trustpilot og i andre Facebook grupper, hvor der helt sikkert er nogle, der har delt deres oplevelser. 

Her er det vigtigt at undersøge om det er nogle, der har den samme race, som dig og måske overveje om der kan være et mønster i dette. Er nogle måske bedre til labrador fremfor bulldogs?

Hundens eget ønske

Når du er nået frem til den dyreklinik, du mener, er det rette sted for dig, er det en god idé at få din hund til at godkende stedet. Det kan du gøre ved at tage ham eller hende med derud og lade dem gå og snuse lidt omkring.

Hvis hunden virker nysgerrig og åben for stedet, er der en god sandsynlighed for at stedet er “godkendt.” Hvis hunden derimod virker ængstelig og utryg, kan der af uforklarlige årsager være en grund til, at det ikke lige er det perfekte match. Og så må du på den igen. 

More articles