Drømmer du om et Invisalign smil?

08 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Du har garanteret hørt om det såkaldte “hollywoodsmil”? Indbegrebet af flotte, lige og ikke mindst hvide tænder. Men har du også hørt om et Invisalign smil? Det er faktisk to sider af samme sag…

… og nej, vi laver ikke sjov. Faktisk vil vi vove at påstå, at alle de flotte tænder, du ser hos langt størstedelen af de allermest kendte skuespillere og sangere, de er resultatet af en tandregulering med Invisalign eller et lignende produkt.

Men hvad er Invisalign så? Jo, det er faktisk ret enkelt; det er en gennemsigtig bøjle, der gør det muligt at rette skæve tænder uden, at det er synligt for resten af verden. Jep! Tro det eller ej. Og det er et system, der vinder større og større indpas hos danskerne, fordi flere og flere tandlæger bliver certificerede Invisalign-behandlere, og behandlingen bliver derfor mere og mere udbredt.

Er det dyrt at få rettet tænderne med Invisalign?

Et hollywoodsmil er ikke gratis, og det er et Invisalign smil desværre heller ikke. Om det er dyrt? Det må være op til den enkelte at vurdere. Værdien af et flot smil er ikke sådan lige at gøre op, og du vil med sikkerhed synes, at det er pengene værd den dag, du er færdig med din behandling og kan smile til dig selv med de flotteste tænder.

Som udgangspunkt ligger prisen et sted mellem 20.000 og 50.000 kr., og hvor den nøjagtigt ender, afhænger af kompleksiteten af din tandstilling. Skal der meget til, før tænderne er på plads, tager det længere tid og kræver flere tandskinner, og så er prisen naturligvis derefter.

Vil du gerne vide, hvad det koster for lige præcis dig at få rettet tænderne, skal du bestille en tid til en forundersøgelse hos din nærmeste klinik; her kan du både få vished for prisen, ligesom du kan høre mere om processen.

More articles