Drømmer du om en Nissan Qashqai med turbokræfter?

09 October 2019 Anne-Mette Hansen
Drømmer du om en Nissan Qashqai med turbokræfter?

En familiebil med fart. Franske turbokræfter. God siddekomfort. Og masser af plads. En Nissan Qashqai er den perfekte bil til dig med familie. Som samtidig også vil være smart og godt kørende. Men hvor finder du en flot Qashqai til en god pris? 

Nissan Qashqai kan det hele 

Der er mange fordele ved at købe denne skønne, japanske bil model. Bilen blev først produceret i 2006, hvor den blev repræsenteret til Paris Motor Show. Den kom på markedet i 2007 og er siden da blev produceret i mange nye, opgraderede modeller. 

Den ser bare lækker ud, når den drøner afsted på vejen, og så kan du jo også få den i en udgave med en ordentlig bunke hestekræfter. Afhængig af årgangen og udstyrspakken modellen kan den blandt andet have følgende funktioner:

– Sædevarme

– Parkeringssensor

– Bluetooth

– El-ruder

– Bakkamera

– Lane assist funktion 

Listen er virkelig lang, og du kan nærmest få modellen med lige, hvad hjertet begærer. Er du ude i at købe en brugt Nissan, kan det være lidt af en jungle at finde netop den model, som har lige de funktioner og udstyr, som du søger. 

Find en brugt Nissan Qashqai

Biltorvet.dk er det perfekte sted at starte, når du leder efter denne skønne model. Her finder du et væld af lækre Qashqai’s til salg. Det er typisk brugte modeller, som du kan købe ved forskellige bilforhandlere rundt omkring i landet. Men det smarte af det hele er, at alle Qashqai modeller er samlet på sin egen side, så du kan få et bedre overblik over udvalget. 

Biltorvet.dk har mere end 43.000 annoncer, så du kan også regne med, at der hele tiden kommer nye modeller til salg. Hvis nu du ikke lige har set din foretrukne model på siden i dag. 

Er du klar til at starte jagten på din Nissan Qashqai? Besøg Biltorvet.dk i dag, og udforsk udvalget. 

More articles