Det er sund fornuft lige at sikre og/eller afmontere ens fadølsanlæg

14 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Et fadølsanlæg er brugbart i mange sammenhænge, om man lige tager det frem til havefesten og sætter op i en pavillon, når man skal have gæster på besøg.

Eller man kan gå mere all in og monterer fadølsanlægget i en hjemmebar, så det altid står parat til at blive brugt, når vennerne kigger forbi og skal have nogle fyraftensøl, eller man holder noget mandehygge i mandekrogen.

Det er blandt andet det praktiske ved sådan et fadølsanlæg, at man kan gøre det mere eller mindre permanent, men man kan også rykke rundt på det, så man kan bruge det forskellige steder eller låne det ud.

Man skal bare altid huske at rengøre det, så det er værd at bruge gang på gang.

Og så skal man også holde øje med, at der er visse personer, der ikke får adgang til det!

De små mennesker skal ikke i nærheden af ens fadølsanlæg

Det er jo virkelig nemt at betjene sådan et fadølsanlæg, hvor man bare lige skal huske på, at den første fadøl som regel bliver lidt mærkelig, men ellers er det ret så nemt at finde ud af – også efter man har fået et par fadøl.

Det er faktisk så nemt, at selv et barn kan finde ud af det, og det skulle nødigt hænde!

Børn kan have lyst til at efterligne deres forældre og de voksne generelt, mens unge teenagere måske godt ved, hvad øl gør ved en, så de også vil have fat i de gyldne dråber.

Derfor skal man sørge for, at når fadølsanlægget er fremme, at så bliver der holdt øje med det, så unge personer ikke sniger sig til at tage en øl.

Når man ikke bruge anlægget, bør man derfor afmontere det, så man ikke kan bruge det; og hvis det er permanent sat op, så skal man sætte en sikring eller lås på det, så andre ikke kan bruge det uden adgang.

More articles