Det er fantastisk, at man kan få et nyt badekar på blot fire timer!

17 October 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er ingen af os, der vil undvære vores badekar i længere tid, end det er højst nødvendigt, men derfor er det heldigt, at det faktisk ikke tager mere end fire timer, og så kan man have sig et nyt badekar.

Og så tænker du måske, at det da burde gå hurtigere med at få det badekar, for man kan da hurtigt ringe efter et nyt og høre, om de kan dukke op med det samme, hvis man er så heldig, og de så kan slutte det til, og så er man kørende – det kan næsten gøres hurtigere end blot fire timer.

Men her mener vi, at man får noget, der stort set minder om et nyt badekar ved, at man renoverer emaljen på det, man allerede har, og så ligner det stort set det badekar, som du købte i sin tid – og var det allerede brugt, da du flyttede ind, vil det se nyere ud, end det nogensinde har gjort.

Dit nye badekar er klar på fire timer

Og det er den her proces med et nyt badekar på 4 timer, og så er man kørende med ens nye badekar.

Det er jo meget fantastisk, for man kan sagtens gå i fire timer uden at tage et bad, hvorfor man kan vælge den periode, som badekaret skal ordnes på, og så eventuelt lige lade det stå lidt, og så er man klar til at tage et bad i det – som var det et nyt badekar.

Selvfølgelig er det en hjælp, hvis man har et badekar mere, så man altid kan få et karbad, og ellers har man måske en brusekabine, som man kan tage et bad i, selvom det ikke er ens foretrukne.

Og fik vi nævnt, at det er billigere end reelt at få et nyt badekar – og så er det godt for miljøet.

More articles