BMW I3 – komfort og køreglæde på miljøvenlig vis

16 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Har du altid ønsket dig en lækker luksusbil, som for eksempel en BMW, Mercedes, Audi eller lignende – men har du svært ved at se, hvor du skulle gøre af den? Måske bor du inde midt i byen, hvor det står skralt til med parkeringspladser, og måske bor du et sted, hvor det er svært at manøvrere rundt med en stor, eksklusiv bil.

Måske rækker dit transport behov slet ikke til en stor bil – og det kan jo også være, at du vægter miljøhensyn højt, og derfor ikke kan se dig selv i et kæmpe drøn af en benzinsluger, hvilket udgør mange af de større biler i luksusklassen. Men vidste du, at BMW faktisk også producerer små, kompakte biler, som egner sig perfekt til kørsel over små afstande og inde i byen? Så bør du næsten lære den lille, fikse edderkop BMW I3 at kende.

BMW I3 – en lille, kompakt bybil i luksusklassen

Med en BMW I3 kan du køre miljøvenligt uden at give køb på hverken komfort eller eksklusivitet. Den smarte, lille bil er nemlig ikke alene i en vægtklasse, som gør den attraktiv i forhold til de danske afgifts regler – den fås også som elbil, hvilket gør, at den ikke udleder forurenende partikler. Samtidig kan du med en eldreven bil benytte dig af parkeringspladser med ladestation, særligt reserveret til elbiler. Og de danske afgifter på miljøvenlige biler er endnu lavere end på konventionelle, benzindrevne køretøjer, så her høster du også en fordel. Dertil kommer, at den lille bil i kraft af sit kompakte design er nem at parkere og manøvrere rundt i den indres bys smalle gader og stræder.

Find BMW I3 brugt hos biltorvet.dk

Vil du spare penge på indkøb af BMW I3, kan du med fordel købe den brugt. Du kan finde annoncer for såvel den rene eldrevne version som hybrid versionen af BMW I3, og se de seneste BMW I3 priser, på den online portal Biltorvet.dk

More articles