Blomster til enhver lejlighed

06 January 2022 Steffen Petersen

editorial

Blomster er en dejlig ting, de kan sætte et lys i selv de mørkeste tider, og de er fantastiske til alverdens begivenheder. Men hvilke begivenheder kan du med god samvittighed købe blomster til? Det kommer vi ind på i dette indlæg.

En konfirmation

Det er efterhånden en dansk tradition, at man tager forbi en blomsterbutik på Østerbro og køber en rød eller blå rose til en konfirmation. Den blå går oftest til hvis det er en dreng der skal konfirmeres, hvor en rød rose går til hvis det er en pige der skal konfirmeres. Slå derfor gerne et smut forbi blomsterhandleren, hvis du skal til en konfirmation.

image

En begravelse

Hvis du skal til begravelse og sige farvel til en du holder af, så er det oplagt at tage en flot buket blomster med. Ved en blomsterbutik kan du få bundet en buket som er lavet konkret til begravelser, de bliver lavet på en måde, så de kan placeres på kisten eller på kirkegulvet på vej hen til kisten.

Som værtindegave

Hvis du er inviteret på besøg hos venner, familie eller andet, så er det god stil at tage en værtindegave med. Hvis modtageren ikke er til vin, en gavekurv eller andet, så er det en god idé at tage en buket med til værten/værtinden. Her kan man også lave en kombination, hvor man tager blomster med samt chokolade eller andet.

Til den du elsker

Er du i et forhold, så er det altid en god overraskelse at tage en buket blomster med hjem til den man elsker. Det behøver ikke være pga. en bestemt begivenhed, men kan blot være fordi man vil vise personen, at man holder af dem. Hvis man ikke ønsker at give en hel buket, så kan man vælge at købe en rose, som symboliserer kærlighed.

More articles