Billigt domæne – hvor er det at finde henne?

29 April 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Er et billigt domæne noget, du er på udkig efter? Så er der stor sandsynlighed for, at du nok skal finde det. I hvert fald hvis du følger de trin, vi lister op i denne artikel. 

3 trin til at finde et billigt domæne 

1. Hav dit domænenavn klar 

Som det første kan du have gjort dig overvejelser om, hvad det er for et specifikt navn, du ønsker at købe billigt. Og her kan det være en fordel, hvis du har et par andre forslag i baglommen også. For det er ikke til at sige, om dit ønskede navn er tilgængeligt. 

2. Gå på Google og søg efter “billigt domæne”

Trin to er, at du nu går på Google og søger efter “billigt domæne”. Det du vil opleve er nemlig, at der kommer forskellige udbydere frem, som tilbyder domæner til ekstra attraktive priser. I løbet af ganske kort tid kan du derfor også danne dig et overblik over, hvordan priserne ligger – og hvilken udbyder, som kører med de bedste priser. 

ledige domæner

3. Klik ind på forskellige udbyderes hjemmesider

Som det sidste og tredje trin, kan du nu klikke ind på forskellige udbyderes hjemmesider. Her vil der ofte både være mulighed for, at du kan undersøge ledige domæner, og så kan du naturligvis se priser på deres domæner. Du vil nemlig opleve, at der kan være forskel på prissætningerne, alt efter hvem du kommer ind på. 

Et lille ekstra tip er, at du også kigger på, hvordan priserne ligger på et tilhørende webhotel. Det vil nemlig være relevant for dig, som med tiden ønsker at have en mail tilknyttet. Du kan dog opleve, at et webhotel er en smule dyrere end dit domæne. Men det bliver du også selv klogere på, når du går i gang med at undersøge markedet. 

Kunne du tænke dig hjælp på vejen til at finde et billigt domæne, så klik dig ind her

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/

More articles