Ansøg om forbrugs lån online

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du i en situation som kræver omgående økonomisk handling, og har du ikke finanserne dertil? Så kan du overveje at søge om et online lån til hurtig udbetaling.

Er det forvarligt at låne penge online?

Måske har du dine forbehold over for de hurtige online forbrugs lån så som kviklån, mobil lån og hurtig lån. Det er også fornuftigt nok at være skeptisk, og at tænke situationen ordentligt igennem. Online lån er ikke egnet til at dække udgiften et kronisk overforbrug.

Der hvor mange mennesker går galt i byen med online lån er netop når de optager det ene lån efter det andet for at finansiere en livsstil som deres økonomi ikke kan bære. Så er det at man risikere at havne i en nedad gående spiral af evigt voksende gæld som bliver meget vanskelig at betale tilbage.

Et online lån er der imod en mulighed hvis du ønsker at dække et midlertidigt hul i en ellers sund økonomi. Vi kan alle komme ud i en finansiel tørke periode hvor der er brug for et ekstra boost til økonomien.

Et kendt eksempel på en periode hvor der ikke er langt til bunden af pengekassen er januar måned. Efter en december fyldt med udgifter skal alle regninger pludselig betales – og kvartalets bonus udbetales måske først til februar. Derfor er januar særdeles sårbar når det handler om pludseligt opståede nødsituationer og uforudsete udgifter. Det kan for eksempel være at bilen går i stykker samtidig med at køleskabet står af og du knækker en tand som omgående skal fikses. Her vil det være meget svært at skulle prioritere rækkefølgen af udgifterne. Og derfor kan et online lån være til stor hjælp.

Du kan ansøge om et online lån uden sikkerhed hos den danske låneudbyder Ikano Bank – læs mere på ikanobank.dk

More articles