Altid rene fuger!

26 July 2020 Pia Nielsen

editorial

Beskidte eller misfarvede fuger i badeværelse og køkken – du kender det – og hader det sikkert. Men nu findes der fugemasse til fliser, der aldrig bliver beskidt og ikke tager imod noget, der kan misfarve: Epoxy fugemasse!

Vidunder-fugemasse til fliser…

En epoxy-fuge er løsningen på alle de problemer, du hidtil har oplevet med de vanskelige områder mellem fliserne. Det slidstærke materiale epoxy tager hverken imod misfarvninger, fugt eller snavs, så dine fuger er med andre ord altid rene og samme farve som dag 1. Bakterier har desuden ingen chance i den resistente type fugemasse. 

Du kan naturligvis finde vidunder-fugemassen i alle farver og endda tilføje glimmer eller selvlysende effekt for en ekstra funky effekt om aftenen. Den nye type fugemasse er ligeså nem at påføre som alle andre typer fugemasser, men kræver en særlig type værktøj og rengøringsmiddel. 

Hvor kan du bruge epoxy fugemasse?

Der er ingen begrænsninger for, hvor du kan anvende epoxy fugemasse. Alle de steder, hvor du gerne vil bevare fugefarven, holde fugerne rene og fri for fugt samt undgå misfarvninger. På badeværelset slipper du for den ofte nytteløse rensning af fuger i brusekabinen og på gulvet. I køkkenet kan selv pletter fra tomat eller rødvin ikke ødelægge farven på fugerne, og i bryggers er der ingen grund til bekymring for bakterier fra filetering af fisk nær fugerne. 

Hvilken farve bør du vælge?

Når hverken rengøring eller misfarvning længere er en risiko, behøver du ikke tænke praktisk, når du vælger farven på dine fuger. Få det helt lyse look med hvide fuger i hvide fliser, eller skab kontrast med en mørk fuge i lyse fliser. Eller hvad med det ultimative rockstjerne-look med metallicfarvede fuger i sølv, guld eller bronze?

Slip din kreativitet løs med epoxy fugemasse til fliser og glem alt om praktik og rengøring i køkken og på badeværelse!

 

More articles