Overrask din partner med en kimono

09 January 2020 Cecilie Mortensen
Overrask din partner med en kimono

Der kan være mange forskellige årsager til, at man ønsker at gøre ekstra meget ud af det lingeri, som bruges i soveværelset. Måske ønsker du at gøre noget ekstra ud af dig selv for din partners skyld, måske går I med planer om familieforøgelse, eller måske vil du gerne skabe ekstra spænding gennem dit tøj. Og her er en kimono et oplagt valg. Der kan nemlig være noget særligt forførende ved en kimono, da du kan opbygge forskellig lag, som lag fo lag bliver mere afslørende.

En kimono er en flot og forførende tætsiddende slå-om-kjole til soveværelset. Og der er en helt bestemt fordel ved at anskaffe sig denne. Det er at du helt selv kan styre, hvor afslørende du ønsker at være. Det kan eksempelvis være et perfekt match, hvis du har købt ekstra lækkert undertøj til anledningen, så kan du lade undertøjet være en overraskelse med kimonoen over, eller du kan lade det være synlig med det samme, hvis kimonoen er åben. 

Der findes naturligvis mange forskellige slags kimonoer – og der er helt sikkert noget for enhver smag. Du kan bl.a. finde de klassiske kimonoer, som ikke er gennemsigtige, men samtidig kan du selvfølgelig også anskaffe sig en, som viser ekstra meget hud, da den er gennemsigtig. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Ønsker du at finde din næste kimono? 

Hvis du er på jagt efter en forførende kimono, så er der alle gode grunde til at få inspiration hos Love Lingeri. Her er der noget for enhver smag, og udover kimonoer så kan du også finde diverse slags lingeri – bl.a. korsetter, specielle bh-sæt, hofteholdere, trusser, wetlook og lak og meget meget mere. Der er derfor god mulighed for at overraske din partner på bedste vis, når du ifører dig undertøj, lingeri, kimonoer og andet derfra. 

More articles