Find en maler der kan løse din opgave

19 January 2021 Camilla Skøtt

Du kan hurtigt bruge time efter time på at søge på nettet efter den rette maler, men det kan vise sig at være spild af tid. Hvis du ikke har defineret, hvad du har brug for, kan du alligevel ikke få et retvisende tilbud.

Hmm… Lyder det mærkeligt? At du kan søge og søge og indhente det ene tilbud efter det andet, men alligevel stå tilbage med nogle priser, der ikke nødvendigvis er retvisende? Det er faktisk ret enkelt: Hvis du ikke ved, hvad du vil have, så kan en maler heller ikke fortælle dig, hvad det koster.

Vi har talt med en maler i Frederikssund (https://malerkanonen.dk/maler-frederikssund/), der fortæller, at det ofte sker, at kunder ringer, inden de overhovedet ved, hvad de har brug for:

“Jamen så ringer en kunde og er sådan; hvad koster det at få malet? Og det er der jo ikke rigtig et svar på. Det afhænger af, hvad der skal males, hvornår det skal gøres, hvilken type maling der skal bruges, om der er andre opgaver end selve malingen og alskens andre ting. Det svarer til at ringe til en restaurant og spørge; hvad koster mad?”

Vær specifik – kort og godt

Du skal altså lige klappe hesten. Sæt dig ned, og få et overblik over, hvad du præcis har brug for. Hvilke vægge skal males/filtes/spartles/etc., hvor i huset ligger de, skal maleren dække af og rydde op og videre i den dur. Når du ved nøjagtigt, hvad du har brug for, kan maleren give dig et tilbud, der er spot on.

Og med dét tilbud i hånden kan du beslutte dig for, om det er noget, du vil gå videre med, eller om du vil spare penge på at klare arbejdet selv. Vælger du sidstnævnte løsning, så kig forbi Malerkanonen for at få gode råd.

More articles