Mundbind – pris? Find de billigste online

04 August 2020 Astrid Pedersen
image

Er du blevet syg med influenza eller en slem snue kan du med fordel holde dig inden døre i dit eget hjem i så vidt omfang dette er muligt. Bliver du nødt til at gå uden for – for eksempel i forbindelse med læge besøg eller indkøb – bør du iføre dig et engangs mundbind så du på effektiv vis kan forhindre virus og bakterier i at brede sig fra din næse og mund når du hoster eller nyser. På den måde kan du beskytte andre mennesker mod smitte, og dermed være med til at nedbringe smittetrykket samfundet.

Hvor kan jeg finde de billigste mundbind online?

Den online shop på Testsmart.dk holder den laveste mundbind pris i forhold til de fysiske butikker. Du behøver ikke at være bange for at den lave pris på engangs mundbind – helt ned til under syv kroner stykket – betyder forringet kvalitet. Mundbind fra Testsmart er mærket efter den CE standard som hedder EN 149 + A1:2009. Dette er din garanti for at mundbindene er godkendt til personlig anvendelse.

Testsmart mundbind holder en rigtig god kvalitet, idet de er fremstillet af tre lags ikke vævet materiale, som hverken indeholder glasfiber eller latex. Disse mundbind er særdeles lette og ganske åndbare samtidig med at filtrerings kapaciteten er høj, nemlig helt op til 98%.

Du kan sagtens gå rundt med et Testsmart mundbind i flere timer uden at det bliver ubehageligt eller kommer til at føles fugtigt. Dette er en fordel når et engangs mundbind skal kasseres straks efter brug. Og en anden fordel er den lave pris på mundbind hos Testsmart.

Du kan læse mere om Testsmart mundbind og bestille dine mundbind online på Testsmart.dk. Bestiller du for over 100 kroner i den online shop får du leveringen gratis – og det inden for ganske få arbejdsdage.

More articles