Sådan tager du din borddækning til det næste niveau

27 juni 2022
Kamilla Sonne

editorial

Er du også vild med borde, der er smukt dækket? Og kan du godt lide at gøre noget ekstra ud af det, når du får gæster på besøg?

Med et smukt dækket bord sætter man stemningen og rammen for en aften. Det viser dine gæster, at du sætter pris på dem og gerne vi forkæle dem. Og så giver det den eksklusive restaurant-stemning, som bare får maden til at smage ekstra godt.

Hvis du gerne vil tage din borddækning til det næste niveau, er du kommet til det rigtige sted. Vi guider dig nemlig til, hvordan du gør bordet til noget helt særligt.

Broste Copenhagen tallerkener

Djævlen er i detaljen

Det udtryk har du sikkert hørt før – og det gælder også med borddækning. Det behøver ikke kræve nogen stor og kompliceret indsats, men en sans for detaljerne er vigtig.

Derfor kan de små ting gøre meget. Fx kan du folde servietterne på en særlig måde, fx som svaner om sommeren eller juletræer om vinteren.

Det er også en god idé at tilføje noget natur til bordet, fx i form af friske eller tørrede blomster eller grene. Hvis man sidder og spiser, mens det bliver mørkt, kan det også give noget særligt at tilføje levende lys til borddækningen.

Det rigtige stel er afgørende

Næsten uanset hvor mange detaljer man tilføjer, kommer man ikke uden om den vigtigste komponent: nemlig stellet.

Vil man have et smukt bord, bør man også investere i et smukt stel – gerne et, der skiller sig ud, men som matcher hinanden.

Netop dette kan du finde på https://bydahlliving.dk/shop/broste-copenhagen-tallerkner-172c1.html. Her finder du utroligt flotte tallerkener til en fair pris, så du er sikker på at få meget for dine penge.

Det vil med garanti tage din borddækning til det næste niveau og imponere alle dine gæster, når der er noget, der skal fejres.

Flere Nyheder