Lav din egen udstilling med dit sexlegetøj

15 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen
Lav din egen udstilling med dit sexlegetøj

Nogle mennesker samler på de mest mærkværdige ting her i livet, og vidste du blandt andet, at der findes et museum i Island over peniser fra dyr og andet dertil relateret?

Derfor findes der også de mennesker, der måske samler på sexlegetøj, uden de egentlig bruger det eller går op i det, og så er der dem, som har haft en del sexlegetøj gennem tiden og har erfaret, at man har passet så godt på det, at man ligger inde med nogle modeller, som der ikke forhandles mere.

Faktisk er disse gået hen og blevet penge værd, men man agter ikke at sælge det videre af frygt for, at folk kan ende med at ødelægge det eller tro, de stadig kan bruge det, selvom det er høj uhygiejnisk – man kan jo ligge inde med resistente sygdomme i kroppen.

Så hvorfor dog ikke lave en udstilling med dem?

Man kan jo lave dem derhjemme, som man så åbner op for ved lejlighed som del af et galleri, hvor man måske viser andre ting frem, gør det sammen med andre mennesker eller udelukkende laver en udstilling med sexlegetøj.

Måske går man endda endnu længere, og man forsøger at lave noget af sexlegetøjet om til en del af en udstilling med kunst, hvor man smelter det sammen i direkte og overført betydning og måske endda gør det til noget performance art.

Mulighederne er mange, og man kan ende med at ændre opstillingen og sammensætningen, som man lige synes, passer til lejligheden, så man kan vise tingene frem anderledes, så gæsterne får en ny oplevelse, hver gang de kigger forbi.

Dog er det vigtigt, at man som sagt husker ikke at sælge det videre, da man aldrig kan vide sig sikker på, hvad der sker med det.

Som en sand udstilling på et museum kan man jo ende med at lave en lille souvenir-kiosk.

Køb sexlegetøj her.

Flere Nyheder