Find den rette boligadvokat i København

06 januar 2021
Camilla Skøtt

Jagter du din drømmebolig i hovedstadsområdet, og vil du gerne sikre dig, at du ikke køber katten i sækken? Så kan du med fordel alliere dig med en boligadvokat – og hvorfor ikke tage vedkommende med i processen helt fra begyndelsen?

Der er mange fordele ved at have en boligadvokat med på sidelinjen, når du handler bolig. Først og fremmest er det et spørgsmål om at få professionel og juridisk rådgivning i en situation, der ellers er styret af sælger. Særligt i hovedstadsområdet går boligerne hurtigt, og du skal reagere med lynets hast, hvis du vil først i køen til de nye emner – og derfor kan det være en god idé allerede at tage en snak med en boligadvokat i København, inden du indleder jagten.

Hvis du er i dialog med din advokat, inden du begynder at kigge de forskellige boliger, du har i kikkerten, så ved du blandt andet, at det er vigtigt, at du indsætter et advokatforbehold i købsaftalen, hvis du underskriver den på stående fod. Med et advokatforbehold har du nemlig mulighed for at lade advokaten gennemgå sagen, selvom du har skrevet under, og hvis du fortryder – eller hvis vedkommende finder graverende fejl ved boligen – kan du komme ud af handlen uden at betale kompensation til sælger.

Vælg den rette advokat

Når du skal finde en boligadvokat i København, vil du hurtigt opdage, at der er mange om buddet. Derfor er det bedste, du kan gøre, at forhøre dig hos venner og bekendte – måske har de gode oplevelser med en given advokat? Alternativt kan du med fordel undersøge en side som Trustpilot for at finde ud af, hvilke oplevelser andre kunder har med specifikke virksomheder.

Uanset hvilken advokat du vælger, skal du være opmærksom på, om prisen er fair. I hovedstadsområdet bliver priserne ofte skruet op i et urealistisk niveau, og det er bestemt ikke nødvendigt, så kig dig godt for.

Flere Nyheder