Bliv udstyret med den ultimative batterilader

31 oktober 2019
Cecilie Mortensen
Bliv udstyret med den ultimative batterilader

Der er ikke noget så træls som et dødt batteri. Det er uanset, om det er i campingvognen, bilen, autocamperen eller båden. Alene af den grund burde du anskaffe dig en batterilader, så du aldrig står uden en løsning i baghånden. Bliv derfor udstyret med en batterilader, som er med den nyeste teknologi, så du kan vække selv et helt afladt batteri til livs.  

Ctek mxs 10 er ligetil at anvende, og det er om noget et batteri, der kan hjælpe dig med, at et afladt batteri bliver funktionsdygtigt igen. 

Hvorfor vælge batteriladning med Ctek mxs 10?

En af de store fordele ved Ctek mxs 10 er, at den giver en problemfri ladning. Det gælder både sommer og vinter. Batteriladeren har desuden en række forskellige features, som gør, at den stensikkert bliver et hit. Den er bl.a. i stand til at lave batteridiagnose, så den kan vise, om batteriet der skal lades kan modtage og holde en opladning. Selv batterier som er helt afladte er den i stand til at oplade. Med dens indbyggede temperatursensor,  kan den samtidig assistere dig uanset, hvad vejret måtte være. 

Flere fordele du vil opleve med dette batteri er, at den samtidig er stænk- og støvtæt. Det vil sige, at laderen også er udviklet, så den passer på batterier, der skal lades. Naturligvis sørger teknologien i laderen også for, at batteriet der skal lades ikke kortslutter, når denne Ctek mxs 10 tilsluttes. Laderens størrelse er samtidig utrolig handy at have med på farten, da den hverken fylder eller vejer særlig meget. 

Med alle disse fordele er der næsten ikke andet for, end at anskaffe sig en ctek mxs 10 batterilader. 

Der er naturligvis mange batteriladere på markedet, men denne ctek mxs 10 er bestemt værd at undersøge nærmere, hvis du vil have en stabil og effektiv lader, når uheldet er ude. 

 

 

 

Flere Nyheder